Online Diary cerita tentang kita: Suprise for him..

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Thursday, October 10, 2013

Suprise for him..


Another surprise for him.
Yes him ! Him ! Him !

Alhamdulilah akhirnya berjaya juga apa yang aku rancang..hmm..
terima kasih kepada kawan2 yang banyak membantu dan memberi idea...

bila sampai dekat meja, aku pandang dia.. dia kelihatan agak terkejut bila di meja di atas tu ada kek.. hehe.. padahal aku just gtau dia kami buat makan2 je.. sje nk lunch sama2.. yeaahhh.. akhirnya dia tertipu.. hehe..

lawak sangat tengok muka dia time tu.. hmm.. kejutan ni cuma nk dia ingat kt aku je bila jauh.. huhu.. 













kami mmg suka buat2 muka.. hihi..:P 







terima kasih kawan2 sbb dh tlg untuk buat suma nie.. syg ampa suma..:)




Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima