Online Diary cerita tentang kita: Keputusan UPSR 2013

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Thursday, November 14, 2013

Keputusan UPSR 2013


Eh eh, bukan shima punya keputusan ye. Haaa, tapi adik-adik kat luar sana. Berapa ramai agaknya yang dapat 5 A's kan? kepada g xtu, jangan sedih a.. truskan usaha.. PMR N SPM kn da.. buktikan okay.. Btw, Adik  shima sekarang dah ambil keputusan UPSR dia. Cousin dia pun sama, ambil keputusan UPSR. Seronok ada cousin sebaya ni. Jadi bersemangat sebab nak tengok siapa yang hebat. Hehe.. macam shima time SPM dulu.. hehe..

tadaa.. ni dia keputusan yang dia dapat...


Alhamdulilah.. 4A 1B..  seronok sangat shima, mcm shima pula yg dapat result nie.. hihi..:)
mak abah pun macam happy je.. siap nak buat kenduri lagi esok.. hehe * of couse la terharu ank dia dpt keputusan elok.. hihi..:P



                                           
Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima