Online Diary cerita tentang kita: Boring and Menyampah....?

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Tuesday, November 05, 2013

Boring and Menyampah....?



hey blogger2 suma.. pelik kn tajuk entri ni?? hehe.. btw, saja malam ni nak story2 sikit..

korang mesti Boring and Menyampah kan tgk blog shima? *haaa.. mengaku cepat..:P

Actually shima ni baru je buat blog.. awal tahun 2013.. hmm.. masih baru dalam dunia blogger..selalu org cakap org akan menyampah kalau blogger itu asyik update pasal boyfriend dia je kn? betul kn??mesti korg akan cakap "belom apa2 dh update", "xpayahla nak agung2kn sangat", "selalu update, tgk2 khawin dgn org lain", dan macam2 lagi la kn.. 

hehe.. shima xkisah pun apa org2 nak cakap, ini blog shima suka hati shima la nk update apa pun.. ini tempat shima bercerita, selain dari family, kwn2 disini juga la tempat shima meluahkan perasaan.. aceewahh.. hehe

bukan apa, terlampau excited sngt la sampai terupdate tu.. hehe.. insyaAllah lepas ini shima akan kurang kan..yela, dia itu cinta kedua shima kalo boleh xnak la putus dtgh jalan.. dulu pun shima dikecewakan xnakla di kecewakan lagi.. hmm.. apa2 pun berserah pada takdir..Ada jodoh adala, kalo xda nk buat mcm mana..dah takdir..

ye shima mengaku shima pun agak lalai.. sampaikan slalu update pasal boyfriend.. walaupun xde org yg mengata or mention apa2 shima tetap nk berjaga2 juga.. entri ni pun sbb tiba2 terdetik nak tulis.. ntah2 ada org mengumpat shima x.. hehe..

kalau ada apa2 yg kurang or salah tlg tegur2 kan okay.. jgn diam je.. hehe.. alaa.. shima bkn nk mkn org pun.. shima xksah walaupun dikritik.. semua itu membuatkan shima lebih bersemangat.. okayla setakat sini jela malam ni.. bye2.. assalamualaikum..:)

Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima