Online Diary cerita tentang kita: Dah Lama Tak Update Blog

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Saturday, December 14, 2013

Dah Lama Tak Update Blog

Dah lama shima tak buka blog , hehe.. bukan apa, bz sikit la.. assigment bertimbun.. huhu.. Kadang-kadang kalau ada masa , shima hanya buka facebook je.. itu pun lihat-lihat mcm itu jew.. hmm.. 

sekarang ni cuma nak tunggu exam jew 28 disember ni.. hmm.. alhamdulilahla suma assigment dah pun submit.. sem ni sangat bz dan byk keje.. yela dh nak final dh..  sem ni juga kena buat drama n teater muzikal.. 

serabut sangat dengan nak buat skrip, report.. hmm.. walaupun assigment brkumpulan tapi biasa la.. dalam kumpulan tu mesti akn ada sorg dua yg buat masalah.. normal dh 2.. tapi alhamdulilahlah akhirnya kami berjaya mempersembahkan lakonan kami.. 

walaupun ada sedikit cacat cela, ada rakan-rakan yang pandai cover.. dan kami mendapat komen yg positif  dari  lecture. lecture pun tak sangka yg kami boleh menyanyi.. hihi..:P  

apa-apa pun The Best laa.. satu kelas dan satu course berganding bahu untuk menyempurnakan teater ini.. ALHAMDULILAH..




 melakonkan watak sebagai biri2..






tadaa.. ni la watak yg shima pegang.. untuk english 3 shima memegang watak budak skola ..
untuk teater muzikal shima memegang watak "Biri-biri".. hehe
Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima