Online Diary cerita tentang kita: Kenduri Khawin

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Sunday, December 15, 2013

Kenduri Khawin



Last weekend ada jemputan ke kenduri kahwin. Biasalah cuti cuti sekolah ni memang memanjang kenduri sana sini.. nasib bek cek pun cuti.. muahaaa..

Biasa kalau kita kita pergi jemputan kenduri kahwin mestilah teruja. Macam macam lah nak tengok, nak gossip. Awww.

Nak tengok pengantinnya comel ke tak? Hantaran kahwin cantik ke tak? Kaler apa? pelamin cantik ke x? dan macam2 lagi laa kn.. sambil berangan-angan " aku pun nak mcm nie gak" acewahhh.. hihi

best kan gi kenduri khawin.. this year, dah 5 orang sahabat shima time sekola dulu dah khawin.. awal nye hampa khawin..dah jodoh depa.. tu belum campur yang dah bertunang.. 3,4 org juga la yang dah bertunang.. yg akan bertunang awal tahun depan pun ada.. btw, congrate ya..:)

shima sekarang ni pun sibuk juga duk prepare barang-barang kenduri akak shima 31 januari thun depan.. tak lama dah kan.. hmm.. mcm2 la benda yang kena beli.. tambah2 pula akak shima tu cerewek skit.. hihi.. jgn marah ye..

jom2 posing sikit.. :)













tadaa.. ni la kwn skola shima.. muda lagi
yg girl tu baru brumur 19 tahun..:)
pic dari fb.. hihi..
haa.. gambar pengantin yg lain2.. sory laa ye.. xdan nak ambil.. hehe

Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima