Online Diary cerita tentang kita: Cinta Muka Buku.. Give ur Opinion..

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Monday, April 14, 2014

Cinta Muka Buku.. Give ur Opinion..




Assalamualaikum..

Cinta Muka Buku..Give ur opinion??
btw arini shima nak buat entri pasal 'Bercinta Di Facebook ' atau 
dikenali sebagai "cinta muka buku"
macam lagu Najwa Latif tu.. hihi.. (:


okay.. shima nak share sikit la pasal cinta muka buku ni..
banyak yang kata xakan kekal, dan plastik..
sebenarnya xsemua macam tu, walaupun banyak mcm tu.. * ehh macam mana tu?? hihi.

shima ada kawan yang sudah berkhawin, kenal di facebook , just kawan.. 
adala diaorang jumpa sekali, dua.. then, lepas tu berhubung hanya
di mcj je.. tup2 dengar cerita nak khawin.. Alhamdulilah.. 
akhirnya dia dapat buktikan cinta muka buku sebenarnya bleh juga ke alam perkhawinan.
sekarang ni nak masuk dua orang anak dah.. congrate dear.. 

tapi ada juga pengalaman sendiri dan kawan-kawan..
kadang-kadang  tak boleh percaya sangat cinta muka buku ni..
banyak keburukkannya.. yang dapat elok tu mungkin dah jodoh dan takdir dia..

okay disini shima cuma nak minta Pandangan je tentang cinta muka buku ni.. 
sapa-sapa yang rajin berikan la pandangan ye.. *sharing is caring kan.. heheh (:


Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima