Online Diary cerita tentang kita: Si Dia Melayan Si Comel

*

*
welcome to my blog sharifah shima

Wednesday, August 28, 2013

Si Dia Melayan Si Comel


wahhh... bestnye tengok si dia melayan si comel..nampak cute sangat..tadaaa.. ni diaa..





geram laa tengok baby ni.. comel kan? nama di Rayyan.. *eh macam dalam cerita Putera Rayyan pulak kan.. hehe

Biasalah, siapa yang tak suka tengok baby yang comel ouh? Semua suka kan. Sedap je mata memandang. Tak kesah lah baby ni warna kulit putih ke hitam ke coklat ke or apa apa sekali pun yang pasti bayi bayi tersebut adalah anugerah Tuhan yang comel lote gitu. 

Okay, macam yang kita tahu lah kan atau yang kita tengok, baby nampak comel sangat bila dorang gelak ketawa. Kalau kita dok sergah depa, alahai tak boleh nak comel lagi kaa? Cubit sampai nangis kang baru tau. Hahaha.. teringin nak ada baby sendiri.. * eh gatal nye.. hehe

huhu.. tatau la kenapa lately ni suka sangat tengok budak dan baby..pantang jalan ke sana sini, nampak baby yang parent dia dukung ke, yang tengah jalan ke nampak geram sangat..pastu mula laa berangan.. hahaha.. selalu nya kalau kuar dengan si dia.. mesti dia tegur kalau nampak aku duk usya baby..*haha.. malu seketika


okay laa.. mengantuk laa pulak.. setakat ini saja untuk malam ni.. bye2.. 








Post a Comment
 
Copyright lyssa Faizureen 169; . All Right Reserved by sharifah shima